Tečaj Excela


Tečaj excela v Mariboru pri Amikumu

Trenutno se tečaj ne izvaja.

Pri Amikumu smo zasnovali individualen tečaj Excela, s katerim boste pridobili vrsto znanj in spretnosti pri delu s podatki, njihovimi izračuni in prikazom le-teh v elegantnih grafih in drugih oblikah.

Tečaj vključuje vse prvine osnovnega tečaja (Excel osnovni), a tudi nekatere naprednejše elemente. Kot tečajnik boste v kratkem času relativno dobro spoznali program, s čimer boste kos mnogoterim študijskim kot tudi delovnim izzivom.


Tečaj excela individualno, tečaj excela maribor


KOMU JE NAMENJEN INDIVIDUALNI TEČAJ EXCELA?

Individualen tečaj excela cena

Individualni tečaj Excela v Mariboru je namenjen zaposlenim, ki imate fleksibilen, nestanoviten delovni čas, in tistim, ki si zaradi drugih obveznosti (družina, otroci) želite oseben pristop in vam prilagojene termine izobraževanja.

Tečaj je primeren za popolne začetnike, torej tiste, ki še niso  delali s programom Excel, kot tudi za tiste, ki so že delali s programom, vendar imajo občutek, da programa niso osvojili dovolj dobro.


Tečaj excela individualno, tečaj excela maribor


KOMU PRIPOROČAMO TEČAJ EXCELA?

Excel je nepogrešljiv program, ki se uporablja za podporo pri pisarniškem poslovanju, in za podporo pri odločanju. Omogoča vam zbiranje, urejanje, analizo in predstavitev podatkov v preglednicah in grafikonih.

Prikaz tabel in grafov Excel

Znanje Excela je nujnost za vrsto poklicnih profilov, še posebej pa ga priporočamo: ♣  dijakom in študentom,♣  samostojnim podjetnikom, ♣  organizatorjem različnih dejavnosti, ♣  različnim vodjem, odločevalcem v podjetjih, managerjem,  ♣  poslovnim sekretarjem, tajnicam, ♣  učiteljem, profesorjem, pedagogom, ♣  zaposlenim v različnih analitičnih oddelkih (komerciala, finance, marketing) ter ♣  drugim, ki bi radi urejali podatke, jih analizirali in prikazovali v grafikonih in tabelah.

Seveda pa nam Excel lahko odlično služi tudi zunaj poslovnega okolja. Uporaben je za vodenje prihodkov in stroškov gospodinjstva, kar vam omogoča pregled nad družinskimi financami; uporabljate ga lahko za izdelavo seznamov, urnikov in razporedov in vrsto drugih opravil.


Tečaj excela individualno, tečaj excela maribor


KATERE PREDNOSTI BOSTE IMELI PO TEČAJU EXCELA?

Znali boste: ♣  ustvarjati, kopirati in shranjevati delovne liste in delovne zvezke,  ♣  vnašati podatke kot besedilo, datum in številko, ♣  spreminjati vsebine celic, ♣  kopirati, izrezovati in lepiti vsebine in sloge celic,  ♣  vstavljati, brisati, širiti in ožiti stolpce in vrstice ter jih skrivati,  ♣  izvesti vse osnovne računske operacije, uporabljati formule, jih kopirati in prikazovati,  ♣  oblikovati celice (pisava – slogi, velikost, barva), vključno z vsemi poravnavami, ♣  združevati in razdruževati celice,  ♣  nastavljanje velikosti, robov in smeri listov, ♣  tiskati naslove in nastavljati površine za tiskanje, ♣  vstavljati glavo in nogo, ♣  uporabljati funkcije: SUM, AVERAGE, COUNT …  ♣  uporabljati absolutne reference,  ♣  dodajati, brisati, popravljati in tiskati komentarje,  ♣  vstavljati platno, slike, smartArt grafiko in druge oblike, ♣  izvajati različne statistične izračune z rabo funkcij, ♣  izdelati tabele, grafe, histograme, ♣  vstavljati, oblikovati, spreminjati in grupirati objekte, ♣  dodajati grafe, mini grafe in drugih prikaze, ♣  dodajati trende v grafe in pojasnjevati vrednosti R, ♣  oblikovati preglednice in v njih sortirati in filtrirati podatke,  ♣  učinkovito uporabljati funkcijo “text2columns”, ♣  uporabljati range,  ♣  učinkovito prikazovati podatke v tabelah z rabo barvnih skal, barvnih ikon in lestvic, ♣  uporabljati pravila pogojnega oblikovanja (top, bottom …).

In vrsto drugih malenkosti, ki jih nismo uvrstili v zgornji seznam.


Tečaj excela individualno, tečaj excela maribor


TERMINI IN OBLIKOVANJE SKUPIN

Tečaj Excela v Mariboru izvajamo vse leto in poteka individualno po  predhodnem dogovoru.


Tečaj excela individualno, tečaj excela maribor


IZVEDBA IN TRAJANJE TEČAJA

Individualni tečaj Excela traja okvirno 12 šolskih ur.

Posamezni sklopi se praviloma izvedejo v štirih srečanjih po dve šolski uri z vmesnim odmorom.

Tečajnik mora za utrjevanje snovi opraviti še nekaj ur vaj doma.


Tečaj excela individualno, tečaj excela maribor


POTREBNO PREDZNANJE IN OPREMA

Hiter Excel tečaj v MariboruZa uspešno delo na tečaju in zaključek tečaja, mora tečajnik poznati samo osnovno okolje Windows in imeti osnovno znanje angleškega jezika. Tečajnik ne potrebuje predznanja s programom Excel, saj ga dela s programom naučimo mi.

 

Priporočamo, da tečajnik med tečajem uporablja svoj prenosni računalnik. Ta naj ima ustrezen operacijski sistem (Windows Xp, Windows 7, Windows 8 …) z nameščenim paketom Office (2010/2013/2016) v slovenskem ali angleškem jeziku.


Tečaj excela individualno, tečaj excela maribor


INDIVIDUALNI TEČAJ EXCELA – CENA

Cena tečaja Excela je 150,00 EUR.


Tečaj excela individualno, tečaj excela maribor


Kontaktirajte nas in nas povprašajte o vsem, kar vas zanima. Lahko nam pišete na naš e-naslov info@amikum.si, lahko nas pokličite na telefonsko številko 031 530 081 ali pa nas kontaktirate preko spodnjega obrazca.

KONTAKTNI OBRAZEC


  Tečaj excela individualno, tečaj excela maribor


  AMIKUM PONUDBA

  Potrebujete letoriranje diplomske naloge in potrdilo o lektoriranju?

  Potrebujete oblikovanje diplomske naloge in tehnično urejanje diplomske naloge?

  Vas zanima izdelava PowerPoint predstavitve za zagovor diplomske naloge?


  Vas zanima individualni tečaj PowerPointa?