Izdelava PowerPoint predstavitve


Izdelava PowerPoint predstavitve pri Amikumu vam omogoča, da vaše besedilo dobi ustrezen vizualen izgled. Že kitajski pregovor pravi, da slika pove več kot tisoč besed, zato je profesionalna predstavitev pri nastopih nepogrešljiva. Pri Amikumu vam PowerPoint predstavitev izdelamo po meri, zato bo vaš nastop/zagovor diplome ali magistrske naloge razumljivejši, jasnejši in bo pustil boljši vtis na občinstvo. 

Izdelava PowerPointa


izdelava powerpointa


KOMU PRIPOROČAMO IZDELAVO POWERPOINT PREDSTAVITVE ZA ZAGOVOR DIPLOMSKE NALOGE?

Izdelava PowerPointa zna biti za neizkušenega uporabnika zoprna. Slaba predstavitev razvrednoti odličnost vsebine, pogosto pa vpliva tudi na samozavest nastopajočega. Tako se nastopajoči nenehno sprašuje, kaj če …, še posebej ko ni vešč dela s programom.

Pri Amikumu zato priporočamo, da se naše storitve poslužujejo predvsem osebe, ki:       ♣  sploh niso vešči dela s programom PowerPoint,       ♣  so v izraziti časovni stiski       ♣  se hočejo osredotočiti na vsebinski del nastopa/zagovora, ne pa s tehničnimi zadevami,       ♣  menijo, da potrebujejo pomoč pri celotnem nastopu/zagovoru.


izdelava powerpoint


IZDELAVA POWERPOINT PREDSTAVITVE – KAJ BOSTE PRIDOBILI?

Vaša PowerPoint predstavitev bo estetska, učinkovita in njena vsebina bo prilagojena pričakovanjem občinstva. Vaše e-prosojnice bodo vizualno privlačne, zato bo predstavitev teme, o kateri boste govorili, ocenjena bolje in vzbudila pri občinstvu dobre odzive.

PowerPoint predstavitev

Če potrebujete PowerPoint predstavitev za zagovor diplome, magisterija ali doktorata, je pomembno, da estetika ustreza vsebini, saj bo komisija poznala vsebino vaše naloge in si oblikovala določeno mnenje. Z estetsko PowerPoint predstavitvijo pa jo lahko presenetite.


izdelava powerpoint predstavitev


POWERPOINT PREDSTAVITEV – VZOREC

Vzorčni primer dveh PowerPoint predstavitev si lahko ogledate na naši spletni strani. Na voljo sta okrnjeni različici za nivo visoke strokovne šole (10 e-prosojnic) in za magistrsko nalogo (15 e-prosojnic). Obe predstavitvi sta zmanjšani po obsegu, povsem avtomatizirani, vendar nudita vpogled v model predstavitve za zagovor. Naložite si jih lahko iz prispevka: PowerPoint predstavitev primer.


izdelava powerpoint predstavitev


IZDELAVA POWERPOINT PREDSTAVITVE ZA ZAGOVOR DIPLOME – POTEK

Potek izdelave PowerPoint predstavitve je sledeč:      ♣  pišite nam na info@amikum.si, pokličite nas na telefonsko številko  031 530 081 ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega kontaktnega obrazca,      ♣  dogovorili se bomo glede vsebine in izgleda predstavitve,      ♣  po potrdilu prejema vašega naročila PowerPoint predstavitve jo bomo izdelali,      ♣  po prejemu plačila na naš TRR vam posredujemo izdelano predstavitev,    ♣  odpravimo morebitne napake, uskladimo vse podrobnosti (animacije, prehode, barve) in vse, kar je potrebno za vaš nastop.

Izdelava PowerPoint predstavitve

Pri Amikumu vas (v okviru izdelave predstavitve) opozorimo tudi na druge elemente vašega nastopa, kot so struktura, jasnost in osredotočenost vsebine ter trajanje predstavitve. 


PowerPoint za zagovor


ROK IZDELAVE

PowerPoint predstavitev vam izdelamo hitro, vendar je rok izdelave odvisen od naše zasedenosti, zahtevnosti in obsega. Težimo k temu, da vam predstavitev izdelamo v roku treh dni. Če se znajdete v časovni stiski in nismo zasedeni, vam (ob doplačilu) predstavitev izdelamo tudi v krajšem času.


izdelava prezentacije


CENA IZDELAVE

Natančna cena izdelave PowerPoint predstavitve je odvisna od zahtevnosti in obsega.  Okvirna cena PowerPoint predstavitve za zagovor diplomske naloge je:

     ♣  10 e-prosojnic – 23,00 EUR,

     ♣  15 e-prosojnic – 35,00 EUR,

     ♣  25 e-prosojnic – 50,00 EUR,

     ♣  35 e-prosojnic – 70,00 EUR.

Pred naročilom se dogovorimo o natančni ceni in roku izdelave predstavitve.


izdelava prezentacij za zagovor diplome


KONTAKTNI OBRAZEC

Kontaktirajte nas in nas povprašajte o vsem, kar vas zanima. Lahko nam pišete na e-naslov info@amikum.si ali pa nas pokličite na telefonsko številko 031 530 081. Še enostavneje pa nas boste kontaktirali prek spodnjega obrazca.


izdelava powerpoint predstavitve


 AMIKUM PONUDBA

Potrebujete lektoriranje diplomske naloge in potrdilo o lektoriranju?

Potrebujete oblikovanje in tehnično urejanje diplome?

Iščete prevod povzetka diplome?


Vas zanima tečaj Excela v Mariboru?

Bi radi opravili tečaj PowerPointa?