PowerPoint predstavitev primer


V kratkem prispevku PowerPoint predstavitev primer predstavljamo konkretna primera izdelanih PowerPointov za potrebe strank. 

PowerPoint predstavitev primer 1 in 2

Uporabnik naj upošteva, da sta obe predstavitvi ustrezno vsebinsko okrnjeni. To pomeni, da sta v originalni izvedbi bili obsežnejši in sta vključevala več elementov.

Vsi grafični elementi naloženih predstavitev so avtomatizirani, zato potekata predstavitvi hitreje, kot bi v primeru javnega nastopa oziroma zagovora. V praksi namreč elemente PowerPoint predstavitve prilagodimo strankinim potrebam: način prehajanja e-prosojnic, število in vrsta animacij, število fotografij, barve, pisave in druge podrobnosti.


PowerPoint predstavitev primer št. 1 – krajša različica

Primer PowerPoint predstavitve v krajši verziji smo izdelali za  visokošolski strokovni program (VS). Naložena predstavitev PowerPoint je vzorčna in zato vsebinsko okrnjena (originalna je vsebovala 17 e-prosojnic).

Ker je predstavitev shranjena v PowerPoint show formatu, so vsi elementi predstavitve avtomatizirani in zato hitrejši, kakor bi se pokazali med nastopom, če bi klikali.

Bralcu svetujemo, da si naložite oba primera PowerPoint predstavitve, torej v krajši in v daljši različici.

Primer PowerPoint predstavitve (kratka predstavitev) pa si lahko naložite na vaš računalnik s klikom na spodnjo povezavo.

Powerpoint-predstavitev-primer-Amikum-VS.ppsx (14105 downloads )

Format: ppsx

Velikost: 1,49 MB

Št. prosojnic: 10


PowerPoint predstavitev primer št. 2 – daljša različica

Primer PowerPoint predstavitve v daljši različici pa smo izdelali za zahtevnejši nivo (magistrsko delo). Tudi ta predstavitev je vzorčna in ustrezno okrnjena na 15 e-prosojnic (originalna je vsebovala 25 e-prosojnic). Naložena je skrajšana različica v PowerPoint show formatu, kar pomeni, da so vsi elementi avtomatizirani in vam ni potrebno klikati nanjo.

Na vaš računalnik si jo lahko naložite s klikom na spodnjo povezavo:

PowerPoint-predstavitev-primer-Amikum-mag.ppsx (9653 downloads )

Format: ppsx

Velikost: 1,49 MB

Št. prosojnic: 16


V kolikor vam PowerPoint predstavitev izdelamo mi, pa si lahko o pogojih izdelave, cenah, rokih in ostalem preberete na naši strani izdelava PowerPoint predstavitve.

Če želite sami narediti estetsko powerpoint predstavitev, si lahko na našem spletišču preberete več o dobri PowerPoint predstavitvi.