O nas


 AMIKUM – NA VAŠI STRANI

Pri Amikumu si prizadevamo za uresničitev vseh človekovih  potencialov.

Zavedamo se svojega poslanstva, zato želimo, da bi vsaka naša stranka presegla strah in omejitve ter uspela uresničiti svoje cilje.

Vemo, da življenje sestavljajo pomembni trenutki, ko postajamo to, kar smo si nekoč želeli biti; morda s pridobitvijo višje stopnje izobrazbe, z izboljšanjem šolskega uspeha, z učenjem novega jezika, ali z usvojitvijo novega računalniškega programa.

Samo uresničen človek je srečen človek in kot tak predstavlja temelj zdrave in boljše družbe. In to je naš moto.


O nas, Amikum


O NAS

Adam Šuligoj
Organizacijski vodja

Mag. Adam Šuligoj – magister znanosti, diplomirani ekonomist, strokovnjak za finančne naložbe in občasni zunanji znanstveni sodelavec podjetjem. Udejstvuje se na področju poslovnih ved, ekonomije, managementa in financ – tudi kot prevajalec. Je tudi avtor več literarnih del (v slovenščini in angleščini) z več objavami v literarnih revijah, na radiu, na mednarodnih festivalih in natečajih.

Valerija Šuligoj
Vodja jezikovnih programov

Valerija Šuligoj, prof. – univerzitetno diplomirana profesorica slovenskega in angleškega jezika. Udejstvuje se kot prevajalka iz angleškega jezika in kot lektorica slovenskega jezika. Pedagoške izkušnje je pridobivala tako doma kot v tujini in je dobra poznavalka psihologije otrok in metod poučevanja.

Zunanji sodelavci
Številni zunanji sodelavci, s katerimi sodelujemo pri Amikumu.