Inštrukcije angleščine


INŠTRUKCIJE ANGLEŠČINE  V MARIBORU

Dandanes vse več otrok potrebuje inštrukcije angleščine. Težave z angleščino se običajno začenjajo že v osnovni šoli, nato pa se zaostrijo v srednji šoli. Pri Amikumu opažamo, da nimajo težav samo učenci, ki jim ne gredo jeziki, temveč da imajo težave tudi učenci, ki sicer niso nenadarjeni za jezike.

Inštrukcije angleščine v Mariboru

Iščete tudi vi inštrukcije angleščine?

 

Naše izkušnje kažejo, da je z inštrukcijami angleščine večino težav učencev in dijakov mogoče odpraviti v relativno kratkem času. Priporočljivo je, da starši ne odlašajo z iskanjem pomoči, ampak da poiščejo pomoč takoj, ko se pojavijo prvi znaki dejanskih težav pri predmetu. To bo skrajšalo čas inštrukcij, otrok pa bo hitreje lahko sledil snovi v šoli.


inštrukcije angleščine maribor


KDAJ POTREBUJE VAŠ OTROK INŠTRUKCIJE ANGLEŠČINE?

Naj navedemo nekaj opozorilnih znakov, ki kažejo, da ima učenec težave s predmetom. Znaki za alarm so:      ♣  slabšanje ocen pri angleščini, kjer sta bili že dve zaporedni oceni negativni,      ♣  otrok vam govori, da čisto nič ne razume,       ♣  otrok sovraži in ima odpor do angleščine kot predmeta,      ♣  otrok je živčen in tesnoben pred kontrolkami,      ♣  otrok se izogiba šoli na dan kontrolke, spraševanja (boli ga trebuh, bruha itd).


Starši, ki so poiskali inštrukcije angleščine za svoje otroke pri Amikumu, pa vedo povedati, da so tudi pri sebi opazili moteče znake:      ♣  vse pogosteje so postajali tesnobni,      ♣  občutili so nemoč, saj niso vedeli, kako pomagati otroku,      ♣  postajali so zaskrbljeni, da bo njihov otrok imel slabši šolski uspeh ali ponavljal razred.


Če ste odgovorili na vsaj dve vprašanji pozitivno, potem velja razmisliti o pomoči z inštrukcijami. Usposobljen in izkušen inštruktor angleščine, ki bo snov razumljivo in dodatno razložil, vam bo prišel prav.


Inštrukcije angleščine maribor


ZAKAJ INŠTRUKCIJE ANGLEŠČINE PRI AMIKUMU

Pri Amikumu se ne zadovoljimo s strokovno razlago snovi. Iz izkušenj vemo, da je izboljšanje otrokovih rezultatov odvisno od več faktorjev. Otroci se med seboj osebnostno, čustveno in intelektualno razlikujejo in imajo različne potrebe in sposobnosti.

inštrukcije angleščine maribor

Brez težav z angleščino.

Zagotavljamo visoko raven naših storitev, saj gradimo na treh stebrih dobrega poučevanja, in sicer:      ♣  strokovnosti,      ♣  osebnem pristopu,      ♣  preizkušenih učnih metodah. 

 

STROKOVNOST INŠTRUKTORJA ANGLEŠČINE

Inštrukcije angleščine izvaja profesorica angleškega in slovenskega jezika, ki ima veliko izkušenj s poučevanjem na osnovnih šolah, srednjih šolah in na gimnaziji.

 

OSEBNI PRISTOP DO POTREB UČENCA

Vašemu otroku posvetimo posebno pozornost, saj ima vsak učenec svoje močne strani, na katerih lahko gradimo. Iz izkušenj vemo, da otroci hočejo znanje, a ne vedo, kako naj se česa lotijo. Zato proces poučevanja izvajamo tako, da učenec razvija pozitiven odnos do predmeta in dobi z boljšimi ocenami samozavest. Tako se bo lažje kosal z izzivi v prihodnje.

 

PREIZKUŠENE UČNE METODE INŠTRUIRANJA

Pri Amikumu uporabljamo preverjene učne metode, a tudi nove pristope. Metode prilagodimo otrokovim učnim sposobnostim, zato bo le-ta lažje, hitreje in učinkoviteje utrdil učno snov. Posledično se bo izboljšalo njegovo znanje kot tudi ocene.KJE IZVAJAMO INŠTRUKCIJE ANGLEŠČINE V MARIBORU?

Inštrukcije angleščine v Mariboru izvajamo na lokaciji Tabor.INŠTRUKCIJE ANGLEŠČINE – CENIK

Inštrukcije izvajamo za osnovno šolo in za srednjo šolo. Inštrukcije izvajamo praviloma individualno, tj. ena na ena.

Cena individualnih inštrukcij angleščine za osnovno šolo je 12,00 EUR/šolsko uro.

Cena individualnih inštrukcij angleščine za srednjo šolo je 14,00 EUR/šolsko uro.CENA INŠTRUKCIJ ANGLEŠČINE – PAKETNA PONUDBA

Paketno ponudbo inštrukcij angleščine smo zasnovali z namenom, da bi učencem pomagali čimprej, staršem pa omogočili, da zagotovijo svojemu otroku mesečno, polletno ali celoletno pomoč.

V primeru zakupa večjega števila ur vam nudimo tudi popust. Spodaj navajamo cene za inštrukcije angleščine za osnovno šolo in srednjo šolo.

Inštrukcije angleščine maribor za osnovno šolo cenik

Cenik paketa inštrukcij angleščine za osnovno šolo v Mariboru

* Možen je tudi zakup več kot 20 ur. Cena po dogovoru.

Inštrukcije angleščine maribor za srednjo šolo cenik

Cenik paketa inštrukcij angleščine za srednjo šolo v Mariboru

Zakup paketa inštrukcij pomeni, da si zagotovite določeno število ur inštrukcij za vašega otroka, ki ga lahko koristite tekom celotnega šolskega leta. Primer: če zakupite 12 urni paket v mesecu novembru, lahko koristite 12 ur inštrukcij angleščine do konca šolskega leta (do konca junija naslednjega leta). Morebitne neporabljene ure vam prenesemo v naslednje šolsko leto.


inštruktorji angleščine maribor


INŠTRUKCIJE ANGLEŠČINE V DVOJICAH

Inštrukcij angleščine v dvojicah praviloma ne izvajamo. To storimo le izjemoma, ko presodimo, da je par učencev osebnostno kompatibilen.

Inštrukcije v dvojicah so mogoče samo v primerih, ko so izpolnjeni naslednji trije pogoji:   ♣  učenca si izrecno želita inštrukcije za angleščino v paru,      ♣  učenca imata isto učno snov (sta v enakem razredu),     ♣  inštruktor je po uri z njima presodil, da sta osebnostno kompatibilna.     

Vsekakor pa zagovarjamo individualne inštrukcije, saj je to najboljši način dela za otroke. Otroku se lahko posvetimo, spoznamo njegove primanjkljaje in jih popravimo. Tako dobi otrok največjo dodano vrednost.


inštruktor angleščine Maribor


ZA KONEC

Starši pogosto mislijo, da je najhuje, kar se otroku lahko zgodi, popravni izpit. Vendar ni tako. Popravni izpit je pogosto le rezultat neprepoznavanja pravega problema ob pravem času. Včasih pa odlašanja učenca, da bi staršem in sebi priznal težave. To pa je še vedno rešljiv primer.

Huje je, če drobne težave preraščajo v velike težave in pripeljejo do najhujšega, tj. do sovraštva do samega predmeta. Otrok, ki predmet zasovraži, postane obrambno nastrojen, zato mu zmanjkuje energije za učenje. Rezultati pa so vse slabši.

Takim učencem je potrebno posvetiti posebno pozornost, običajno pa traja dlje, da popravimo njihove pomanjkljivosti. Učenec, ki z odporom hodi k predmetu, hodi včasih z odporom tudi v šolo, zaradi česar obstaja velika verjetnost, da bo v primeru neukrepanja prihajalo do težav tudi v prihodnje.

Zato ne odlašajte.

Kontaktirajte nas.


Inštrukcije za angleščino


KONTAKTNI OBRAZEC

Kontaktirajte nas in nas povprašajte o vsem, kar vas zanima. Lahko nam pišete na e-naslov info@amikum.si ali pa nas pokličite na telefonsko številko 031 530 081. Še enostavneje pa nas boste kontaktirali preko spodnjega obrazca.


Inštrukcije angleščine v Mariboru, inštruiranje angleščine


AMIKUM PONUDBA

Iščete krajši tečaj nemščine za otroke v Mariboru?

Iščete krajši tečaj angleščine za otroke v Mariboru?