Prevod naslova diplomske naloge


Pri Amikumu smo se odločili, da bodočim diplomantom ponudimo dodatno storitev, in sicer prevod naslova diplomske naloge v angleščino. Če potrebujete poleg prevoda tudi izpolnjeno izjavo prevajalca, pa vam uredimo tudi to.

Prevod naslova diplomske naloge

Prevod naslova diplome v angleščino je opravljen ekspresno hitro in po ugodni ceni. Prevod je opravljen običajno še isti dan, ko prejmemo vaše naročilo, izjavo prevajalca pa prejmete po pošti  naslednji dan.


Prevod naslova diplomske naloge


PREVOD NASLOVA DIPLOMSKE NALOGE V ANGLEŠČINO IN IZJAVA PREVAJALCA – JU POTREBUJEM?

Veliko fakultet zahteva samo prevod naslova diplomske naloge, nekatere fakultete pa zahtevajo tudi pisno potrdilo, da je prevod opravil strokovnjak z ustrezno izobrazbo (tj. profesor angleškega in slovenskega jezika oziroma prevajalec).  

Takšno pisno potrdilo se imenuje izjava prevajalca. Izpolni jo prevajalec, ki ob imenu in priimku študenta, naslovu diplomske naloge v slovenskem jeziku in angleškemu prevodu le-tega, vključuje tudi osebne podatke prevajalca. Običajno so to: ime in priimek, datum rojstva, strokovni naziv in seveda lastnoročni podpis prevajalca.

Ali potrebujete prevod naslova diplomske naloge v angleščino in izjavo prevajalca, se pozanimajte na vaši fakulteti. Obrazci so običajno naloženi na spletnih straneh fakultet v obliki .docx oziroma .pdf dokumenta.

Izjava prevajalca je obrazec, ki se običajno prilaga k dispoziciji ali diplomski nalogi, ki jo oddate na referat.PREVOD NASLOVA DIPLOMSKE NALOGE – CENA

Cena prevoda naslova znaša 4,00 EUR. Če želite oz. potrebujete še izjavo prevajalca, je cena 8,00 EUR. Izjavo vam lahko posredujemo v elektronski obliki na vaš e-naslov, lahko pa vam jo pošljemo tudi s priporočeno pošto na vaš domači naslov.KAKO MI DOSTAVITE PREVOD NASLOVA DIPLOMSKE NALOGE IN IZJAVO PREVAJALCA?

Preveden naslov diplomske naloge v angleščino vam posredujemo v elektronski obliki na vaš e-naslov takoj po plačilu računa.

Izjavo prevajalca, ki nam jo v obliki obrazca pošljete ob povpraševanju na naš e-naslov, vam izpolnimo in podpisano pošljemo z navadno pošto na vaš domači naslov. Stroški pošiljanja (kuverta, poštnina) so že vključeni v ceno.

Izjavo običajno prejmete po pošti en delovni dan po oddaji vašega naročila.POSTOPEK NAROČILA PREVODA NASLOVA DIPLOMSKE NALOGE

Postopek naročila prevoda naslova diplome v angleščino je čisto enostaven. Kontaktirate nas preko spletnega obrazca (spodaj):     ♣    pošljete nam povpraševanje na info@amikum.si    ♣    priponki priložite obrazec “izjava prevajalca” vaše fakultete, če ga morate imeti,     ♣    ko opravimo prevod naslova diplome, vas obvestimo in vam posredujemo v plačilo račun (dobite ga na vaš e-naslov),     ♣    opravite plačilo in nam posredujete dokazilo o plačilu (tj. sliko odrezka ali spletne banke na naš e-naslov),      ♣    takoj po prejemu dokazila o nakazilu, vam prevod naslova diplomske naloge v angleščino pošljemo na vaš e-naslov; podpisano izjavo prevajalca v fizični obliki pa prejmete na dom z navadno pošto – običajno že naslednji dan.KONTAKTNI OBRAZEC

Kontaktirajte nas in nam pošljite povpraševanje na e-naslov info@amikum.si ali pa nas pokličite na telefonsko številko 031 530 081. Še enostavneje pa nas boste kontaktirali preko spodnjega obrazca.

     

    AMIKUM PONUDBA

    Potrebujete prevod povzetka diplomske naloge v angleščino?

    Iščete lektoriranje diplomske naloge ali dispozicije?

    Vas zanima oblikovanje diplomske naloge in tehnično urejanje?